워터파크비키니

페이지 정보

profile_image
작성자천상여자 조회 5회 작성일 2021-05-10 08:01:07 댓글 0

본문

[몰카] 친구한테 비키니 워터파크 몰래카메라!!! + 원마운트 VLOG / hidden camera For my friend! - bikini & Waterpark

♥MY SNS♥
Instagram - https://www.instagram.com/cornu_ryu/
Facebook - https://www.facebook.com/ryu.kyungah

오늘은 알바로 고생을 하고 있는 친구를 위해 깜짝 선물 겸 몰래카메라를 해봤어요!!
친구를 데리고 고양시에 있는 원마운트에 가서, 비키니도 난생 처음 입혀봤답니다 ㅋㅋㅋ
제 채널 처음 몰카인데, 친구 반응이 너무 좋네요 ㅋㅋㅋㅋ
그럼, 재밌게 봐주세요!!

For my friend who's struggling with her part time job, I prepared a hidden camera!
I'm going to take her to One Mount Waterpark, and I'll make her wear a bikini for the first time In her life
It's my first hidden camera, and my friend's reaction was really nice
Please enjoy it!

대륙의 워터파크 꿀알바 #2

#꿀알바 #워터파크 #비키니

일전에 올렸든 영상인데 실수로 지워버려서 재 업로드 합니다~ ㅜㅜ

대륙의 워터파크 꿀알바

#꿀알바 #워터파크 #비키니

안녕하세요. 저의 채널을 방문해 주셔서 감사합니다.
중국에 자주 갈 일이 있어서 중국의 틱톡 영상을 구할 수 있었어요
한국의 실정과 좀 맞지 않는 부분도 있기는 하지만, 아이디어가 독창적인 재미있는 영상들이 많이 있드군요.
제가 재미있게 본 영상들을 여러분들께 소개해 드리려고 합니다~^^

Hello. Thank you for visiting my channel.
I often go to China, so I was able to get Chinese TikTok videos.
There are some parts that do not match the current situation in Korea, but there are many interesting videos with original ideas.
I am going to introduce you to the videos I have enjoyed watching~^^

... 

#워터파크비키니

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 3,980건 1 페이지
게시물 검색